Skip to content

Onze gespecialiseerde ramenwassers staan te uwer beschikking

Green Clean is expert in het schoonmaken van ramen, ook hoger gelegen ramen. Wij verplaatsen ons in heel regio Brussel en bieden onze diensten op maat aan professionals (gebouwen, bedrijven, handelszaken, enz.) aan zodat zij kunnen genieten van vlekkeloze glazen oppervlakken.

Onze diensten

Dankzij onze knowhow en geavanceerde technieken kunnen wij uw glazen oppervlakken vlekkeloos schoonmaken. Wij laten geen vlekken na noch sporen van vervuiling of van ons bezoek.
Onze medewerkers maken dagelijks gebruik van numerieke tablets voor een optimale kwaliteitscontrole.

Onze oplossingen voor het schoonmaken van hoger gelegen ramen

Bent u eigenaar van een gebouw en wenst u de hoger gelegen ramen schoon te maken? Neem dan contact op met ons team! Wij beschikken over al het nodige materiaal voor het veilig schoonmaken van uw hoger gelegen ramen: stellingen, telescopische of hangende hefplateaus, harnassen, enz. Onze ramenwassers beschikken over de vereiste kwalificaties om zelfs op de hoogste gebouwen werkzaamheden uit te voeren.

Onze betrokkenheid bij het milieu

Geeft u om het milieu? Wij ook! Green Clean is ISO 14001-gecertificeerd en maakt al uw glazen oppervlakken schoon zonder daarbij onze dierbare planeet uit het oog te verliezen, wij gebruiken namelijk milieuvriendelijke producten met het Europese Ecolabel.