Skip to content

Vertrouw ons de schoonmaak van uw kantoren toe

Wenst u uw kantoor-, handels- of industriële ruimtes te laten schoonmaken? Doe dan beroep op Green Clean! Wij garanderen u een kwaliteitsvolle service en het gebruik van milieuvriendelijke producten (Ecolabel gecertificeerd). Wij verplaatsen ons in regio Brussel.

Grondige schoonmaak

Wij staan te uwer beschikking voor het onderhoud van uw verschillende professionele ruimtes zodat u een vlekkeloze omgeving kan garanderen aan uw werknemers en/of klanten: kantoorruimtes, commerciële ruimtes, horeca, agentschappen, dokterspraktijken, fabrieken, enz.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor bijkomende diensten zoals het leveren van sanitaire producten, specifiek onderhoud voor en/of na een evenement, enz.

Service op maat

Bij Green Clean stellen wij alles in het werk om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Wij nemen de tijd om samen met u een duidelijk lastenboek op te stellen en dit in functie van uw wensen en noden. Vervolgens voert ons personeel de werkzaamheden uit volgens de vooropgestelde planning die samen werd overeengekomen, indien nodig kan dit ook buiten de kantooruren. Onze werknemers zijn uitgerust met numerieke tablets waarmee er regelmatig een kwaliteitscontrole kan worden uitgevoerd en er kan worden gezorgd voor optimale schoonmaakprestaties.