Skip to content

Green Clean,uw gespecialiseerde partner bij uitstek voor het schoonmaken van kantoren, gemeenschappelijke delen en ramen

is reeds sinds vele jaren actief in Brussel en staat te uwer beschikking voor het schoonmaken van al uw oppervlakken. Meer dan 90 personen staan paraat voor het doeltreffend onderhoud van uw ruimtes en dit aan de hand van milieuvriendelijke producten.

Green Clean

Meer dan 90 personen staan paraat voor het doeltreffend onderhoud van uw ruimtes en dit aan de hand van milieuvriendelijke producten. 

Veelzijdigheid en knowhow zijn de sleutelwoorden van onze onderneming: wij hebben een breed dienstenaanbod ontwikkeld om u zo verschillende bijkomende diensten te kunnen aanbieden welke reeds uitvoerig werden uitgetest bij onze prestigieuze referenties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak. 

Onze diensten

Close up view of woman in protective gloves that cleaning tables in the office.

Schoonmaken van kantoren

Green Clean is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren maar staat eveneens te uwer beschikking voor het onderhoud van uw winkelruimtes en industriële panden.

green-clean-nettoyage-communs-immeubles

Schoonmaken van gemeenschappelijke delen van gebouwen

Vertrouw ons het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van uw gebouw toe alsook de directe omgeving van het gebouw, en dit ongeacht de sector waarin u actief bent.

green-clean-nettoyage-vitres

Schoonmaken van ramen

Wij blinken uit in het schoonmaken van ramen, ook hoger gelegen ramen. Wij laten geen sporen na en leveren onberispelijk werk, zowel binnen als buiten.

green-clean-nettoyage-chantiers

Schoonmaken van werven

Green Clean heeft ervaring met grote werven, is uitgerust met gespecialiseerde machines en staat te uwer beschikking zowel voor, tijdens als na de werkzaamheden.

Overige diensten

Neem contact met ons op voor het behandelen van uw vloeren of voor het verwijderen van graffiti. Onze klusjesman kan u eveneens bijstaan bij het uitvoeren van uw kleine schilderwerken of tuinwerkzaamheden.

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Ons bedrijf werd ISO 14001 gecertificeerd door ‘Bureau Veritas’, een onafhankelijke erkende instantie. Deze internationale certificering toont aan dat wij gebruik maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en dat onze activiteiten een geringe impact hebben op het milieu. 

Wij zijn eveneens lid van de Algemene Belgische Schoonmaakunie (ABSU) wat getuigt van ons professionalisme. 

Onze troeven

Onze reactiviteit

Ons team is in alle opzichten reactief: wij zorgen ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op een afspraak en dat u de offerte vervolgens snel ontvangt, de werkzaamheden zelf worden ook steeds tijdig en nauwkeurig uitgevoerd.

Een duidelijke en gedetailleerde offerte

Na de eerste afspraak zorgen wij ervoor dat u snel een duidelijke en gedetailleerde offerte ontvangt, op die manier zal u nooit voor verrassingen komen te staan.

COVID-19 ontsmettingsdiensten

Ons team is bevoegd om uw ruimtes preventief of curatief te ontsmetten met het oog op de Covid-19 pandemie en dit aan de hand van specifieke machines en producten.

Kwaliteitsopvolging

Ons personeel is uitgerust met numerieke tablets zodat de kwaliteit van het geleverde werk op de verschillende werven optimaal opgevolgd kan worden en er een smetteloze service aan de klanten kan aangeboden worden.

Merken en leveranciers

Wij werken met de beste merken en leveranciers op de markt : Ecolab, Ecover, Tork, Green Car Professional, Tana Professional, Nilfisk, Hako, P&G, Unger, Initial, Elis, Aneca, Taski. Evenals onze certificeringen: ISO 14001 Bureau Véritas en ABSU Algemene Belgische Schoonmaakunie.